Кримінальні провадження найчастіше правоохоронці відкривають за результатами скоєних крадіжок

Сільськогосподарську техніку, а точніше, запчастини до неї тягли в період з 26 по 29 березня із території тракторної бригади в Сокирянах. То ж телефоном до поліції звернувся житель райцентру та повідомив про крадіжку. Факти підтвердились і тепер тривають заходи правоохоронців щодо встановлення злочинця та вартості викраденого.

Біля станції Романківці 4 квітня невідома особа шляхом вільного доступу на відрізку залізничної колії Львівської Укрзалізниці викрала металеві з’ єднувальні накладки. Сума збитків та кількість металевих важливих пристроїв встановлюються. Повідомлення шляхового майстра Чернівецької дистанції колії надійшло поліції вчасно і за фактом вчиненого злочину відкрито кримінальне провадження.

Також 4 квітня поліцією прийняте ще одне телефонне повідомлення про те, що невідома особа з присадибної ділянки романківчан викрала 50 саджанців смородини. І цей факт – в полі зору поліції.

Виїжджали стражі порядку і для того, щоб встановити факт насильницької смерті, в одному з сіл дружина знайшла мертвим свого чоловіка, який повісився.

Довелось спілкуватись і зі злісним неплатником аліментів. У м.Сокиряни більше 15 тисяч гривень колишній чоловік заборгував перед дружиною та малолітнім сином. І тут довелось оформляти відповідні документи – а саме – кримінальне провадження.