Лідерам спорту – честь і хвала!

Фізкультура і спорт – потужні двигуни розвитку та  вдосконалення особистості. Про це заявили і саме це постійно підтверджують чисельні спортивні здобутки і рекорди, якими щедро нагороджені наші знані земляки-спортсмени. Їх імена –   увсіх на слуху !

То ж кожен рік в Сокирянах до десяти видів спорту представляють ті, хто ними посилено займається і вони стають  видовищними подіями в день фізкультурника. Ось і в суботу, 11 вересня, в День фізкультури і спорту Сокирянський стадіон майданчик довкола нового Будинку культури, газони зі штучним покриттям біля ДЮСШ були заповнені спортсменами і вболівальниками. Змагались лідери спартакіад, силами мірялись юні початківці.

Всіх, причетних до такого дійства вітали гордісно народний депутат України Валерій Божик. Представник «Слуги народу» вручав і Грамоти кращим спортсменам.

Нових звершень побажав голова Сокирянської районної ради В.Козак.

Хай спортивна Сокирянщина буде постійно в лідерах – такі настанови прозвучали у виступі  в.о.голови Сокирянської РДА А.Маркевича.

Свято було спортивне, насичена програма вражала. Десятки нагороджених отримували вітання, а всі – позитивні емоції і утверджувалась думка «Спорт – сила, радість, досягнення і здоров’я».