Ломачинчани продовжують відстоювати інтереси свого села
IMG_5822

«Хоч суд і не став на наш бік, і всі ми розуміємо чому, здаватися не плануємося і готуємо апеляцію», – кажуть активісти села Ломачинці, що вже довгий час борються зі свавіллям та беззаконністю влади і наближених до неї кіл у своєму населеному пункті.

Вчора Чернівецький адміністративний суд виніс рішення у справі про відкликання депутатів Ломачинецької сільської ради. «Представники Феміди» скасували постанови, якими ломачинчани позбавили повноважень тих, хто пішов проти людей. Активісти нарікають, що довіри до суду вони не мають, бо впевнені, що, використовуючи важелі впливу своїх високих покровителів у Києві, владні кола Новодністровська та їх села «посприяли» саме такому рішенню.

«Розкрити очі» своїм односельцям обіцяє Ігор Нажига, депутат Сокирянської районної ради, а за сумісництвом – посадовець Новодністровської міськради. З неприхованою пихатістю заявляє з екрану «телеканалу Бурбака», що вони перемогли. Кого? Більшу частину свого села, яка проти об’єднання із Новодністровськом? Чи може власну совість та здоровий глузд?

Тим часом, люди у Ломачинцях все ще надіються, що не всі суди підконтрольні та корумповані і їм все таки вдасться добитися справедливих рішень у справі, де долю цілого села вирішили ті, хто його давно продав… за квартири, земельні ділянки, високі посади! А справжні патріоти рідної землі – не чекають піднесень та заохочень, щодня вимагають справедливості та законності!