Людям з інвалідністю пропонують отримати престижну високооплачувану професію у сфері ІТ
59c97efc9e85ec56a75c8baa667c8dac57f11c04

Міністерство соціальної політики України разом з Громадською організацією «Прометеус» та Асоціацією «Інформаційні технології України» підписали меморандум про співпрацю та презентують соціальний проект «Ти можеш усе! Можливості безмежні».

Проєкт складається з повного циклу надання можливості усім бажаючим особам з інвалідністю  навчатися безоплатно на онлайн курсах та по закінченню навчання прийняти участь у конкурсах на вакантні посади в провідних ІТ-компаніях України.

Проєкт триватиме в наступні півроку у кілька етапів. Реєстрація охочих відбуватиметься з 5 лютого 2020 року за адресою: prometheus.org.ua/youcaneverything. Під час реєстрації учасники мають обрати два обов’язкові курси і, за власним бажанням, декілька додаткових курсів.

Навчання розпочнеться з 5 березня 2020 року. Навчальний процес триватиме 14 тижнів, ще тиждень – складання тестів і отримання сертифікатів, а далі конкурси на вакантні посади.

Починаючи з 08 червня 2020 року будуть оголошені конкурси на вакантні посади в ІТ- компаніях України. При наявності отриманих сертифікатів та довідки про інвалідність, можна подати кандидатуру на участь. Конкурси будуть оголошені додатково. Інструкції та рекомендації буде надано у травні 2020 року.

Контактна інформація:                        

Лендінг проекту: https://education.msp.gov.ua/

Навчальна платформа Прометеус: https://prometheus.org.ua/you-can-everything/

Адміністративні питання:edu@msp.gov.ua

Технічні питання:support@prometheus.org.ua

 

Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації

Любов БУШОВСЬКА