МАЄМО ЧЕМПІОНА та ПРИЗЕРІВ ЧЕМПІОНАТУ ОБЛАСТІ З БОКСУ

З 19 по 21 лютого 2021 року  шестеро боксерів комунальної установи «Дитячо-юнацька спортивна школа Сокирянської міської ради»  брали  участь у Чемпіонаті Чернівецької області з боксу серед юнаків 2007-2008 р.н., юніорів 2005-2006 р.н. та молоді 2003-2004 р.н., який  відбувся в  м.Чернівці,  всього змагались   176 учасників.

Після напружених поєдинків наші боксери, які займаються у відділенні  боксу с.Романківці,  виступили достойно. Боксери Сокирянщини здобули  з 7 учасників  6  нагород;     1 – золота,  3- срібні та 2 бронзових медалі.

 Чемпіоном чемпіонату області  з боксу став  Нікіта Шамбра   у  ваговій категорії (48 кг.).

   Срібні нагороди чемпіонату області  здобули Артем Гевко  (44 кг.), Нікіта Мафтуляк  (46 кг.), Ілля Урсатій  (44 кг.), а бронзові нагороди чемпіонату дістались Дмитру Галушко  (40 кг.), Артему Мафтуляку  (44 кг.) всі боксери займаються у відділенні боксу в селі Романківці .

Дуже радує, що троє  боксерів –  Шамбра Нікіта,  Мафтуляк  Нікіта, Гевко Артем зараховані до збірної команди  області  для участі  у зональному Чемпіонаті України з боксу серед юнаків, юніорів та молоді, який  відбудеться  1 по 3 квітня 2021р. в  м.Чернівці.

    Чемпіон та призери були нагороджені медалями та грамотами. Підготував команду тренер-викладач з боксу Валерій Васильович Вахнован.

    Дирекція спортивної школи вітає з перемогою всіх боксерів та їх наставника і бажає  досягти ще кращих результатів  на зональному Чемпіонаті України.

 Галина ХАРАБАРА