Маленькі читачі дитячої бібліотеки долучилися до години миру

Мир на землі – це росяні світанки,

Краса і творчість , пісня у гаях .

Мир на землі – це вечори і ранки

Із радістю і щастям у серцях .

Мир на землі – це дім і мама , й тато,

Й любові стільки – просто через край !

Це та земля , де щастя є багато

І в кожній хаті – хліба коровай .

Це та земля , де сміх і пісня лине ,

А діти йдуть до школи знов і знов .

Й ніколи у боях ніхто не гине ,

Бо там господар – щастя і любов.

21вересня світ відзначає Міжнародний День миру . Для дуже багатьох людей у сучасному світі мир – це не більш, ніж казкова мрія . У наш час , коли в різних куточках світу і у нашій країні лунають постріли та проливається людська кров , це свято стає особливо актуальним. Кожен з нас бажає ,щоб “День миру в Україні ” настав якомога швидше.

Сьогодні з нагоди цього свята у дитячій районній бібліотеці було проведено годину миру ” Ми за мир у всьому світі” за участю 2-Б класу гімназії ( класовод Чоп Т.В).

Бібліотекар Наталія Макар розповіла дітям про започаткування Дня миру у світі, про те, як повинні поводити себе у такий напружений для країни час справжні патріоти України, побажала усім мирного неба над головою . На святі діти декламували вірші про мир , грали в цікаві ігри, родзинкою зустрічі  стала пісня у виконанні Гангала Матвія ” Хай щастить вам, люди добрі ” .

Доповненням до заходу була гарна виставка робіт учнів Сокирянської районної художньої школи , присвячена Дню миру . На завершення цього патріотичного діалогу бібліотекарі подарували присутнім символ миру – голубів . Свято пройшло у теплій, веселій атмосфері .