Медсестра з Вітрянки гідно представила Сокирянщину на обласному конкурсі фахової майстерності

Днями на базі Чернівецького медичного коледжу Буковинського Державного медичного університету відбувся традиційний, щорічний конкурс на кращу медичну сестру краю.  У ньому взяли участь переможниці районних етапів та представниці медичного закладу обласного підпорядкування і міста Чернівці. Сокирянщину представляла на обласному етапі медична сестра Вітрянського ФАПу Альона Куляк.

Перед початком фахового змагання побажали успіхів учасницям заступник голови Чернівецької облдержадміністрації Роман Марчук, керуючий справами Чернівецької обласної ради Микола Борець  та заступник Чернівецького міського голови  Олександр Паскар.

Після цього тринадцять медичних сестер приступили до змагань, які  відбувалися у три етапи. Під час першого –  теоретичного  дівчата відповідали на запитання тестів, наступного – практичного  демонстрували навички з педіатрії, хірургії та внутрішньої медицини. Третім був традиційний творчий конкурс, коли учасниці мали цікаво і неординарно представити себе та рідний медичний заклад.

За результатами всіх випробувань професійне журі одноголосно визнало переможницею медичну сестру Центру амбулаторної хірургії поліклініки №2 м. Чернівці  Олену Войценко. Вона представлятиме Чернівеччину   на цьогорічному Всеукраїнському конкурсі “Ескулап-професіонал”, який відбудеться у Черкасах. Всі учасниці обласного етапу нагороджені грошовими преміями та цінними подарунками

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 + = 6