Мелодія весни – поезія кохання

Під такою назвою відбулося засідання читацького клубу «Меридіан» у формі загадкового вечора за участі учнів 10-го класу Сокирянської гімназії (кл. кер. Швець Світлана Іванівна). Цей День закоханих святкують з давніх пір і дорослі, і діти, з родиною та друзями.

Дружба, кохання, любов  – одвічні теми поезії, художніх творів, музики, сенс повноцінного людського життя. Поети та письменники називають такий стан душі «болісними солодощами».

Ведуча заходу –  бібліотекар Іванна Андронік пригадала всім присутнім історію виникнення цього зворушливого свята, традиції його  та запропонувала помандрувати країною Любові і Кохання.

А далі учасники заходу продовжили цей загадковий вечір  конкурсно-розважальною програмою. За звання титулу «Валентин і Валентина» змагалися  пари: Кало Аліна і Козловський Максим, Федчишена Настя і Кучерявий Роман, Крамар Анна і Погребняк Андрій, Отку Валерія і Скрипник Назар та Боднар Юлія і Рус Андрій.

Всі конкурсанти демонстрували талановитість, ніжність, кмітливість, впевненість, елегантність, романтичність, ерудицію. Але найбільше балів набрала пара  – Боднар Юлія і Рус Андрій, які заслужено отримали звання «Валентин і Валентина».

Всі учасники конкурсно-розважальної програми відзначені грамотами та солодкими призами. Весь захід супроводжувався мультимедійним оформленням. До уваги присутніх була представлена книжкова виставка-настрій «День,  освячений коханням».

Всі отримали приємні враження і на завершення вечора зробили на згадку колективне фото в святково оформленій фотозоні.

Директор Сокирянської ЦБС

Валентина Верега