Міліціонерів, які повернулися з АТО відзначено іменними подяками

Слова щирої вдячності за мужність та патріотизм прозвучали на адресу правоохоронців районного відділу УМВС України, під час проведення сесії Сокирянської районної ради, 23 січня.

Днями четверо міліціонерів –  Роман Бандуряк, Сергій Березан, Роман Цибульський та Віталій Богач – повернулися з м. Сєверодонецьк Луганської області, де майже місяць несли службу із забезпечення правопорядку на територіях, де проходять бойові дії.

Всі присутні в залі оплесками вітали мужніх героїв, а керівники райдержадміністрації та районної ради вручили іменні подяки.

Як зізнався один з наших захисників Роман Бандуряк там, на Сході, по справжньому починаєш цінувати мир та спокій і готовий за будь – яких обставин захищати ці цінності.

А начальник РВ УМВС України подякував районній владі та депутатам за співпрацю. Адже, завдяки прийнятому рішенню для забезпечення військовослужбовців району, які відбувають до зони антитерористичної операції, минулоріч з районного бюджету було виділено 120тисяч гривень за які придбано 11 бронежилетів та 11 кіларових касок.

 

Повідомляє сайт Сокирянської РДА 

  1. василий коментує:

    [censored] на фото

  2. сергій. коментує:

    чому не показують,його колег які були з ним…..але у нас на фото мають бути начальники,а підлеглі ні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 + 1 =