Міліціонери знайшли зловмисника, котрий обікрав односельчанина

До Кельменецьких правоохоронців за допомогою звернувся 24-річний мешканець села Ленківців. Чоловік повідомив, що з його будинку викрали фотоапарат вартістю майже 1 тисяча гривень.

Працівники карного розшуку місцевого райвідділу міліції провели ряд оперативно-розшукових заходів. Зокрема, міліціонери опитали мешканців прилеглих будинків. Під час спілкування, громадяни повідомили оперативникам, що бачили підозрілого чоловіка, котрий перебував неподалік місця скоєння злочину.

Отримана інформація від громадян допомогла співробітникам міліції встановити особу зловмисника. Ним виявився 42-річний односельчанин потерпілого. Відомо, що зловмисник раніше притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Чоловік зізнався у скоєному злочині та пояснив, що крадений фотоапарат планував продати.

Як виявилося, зловмисник прийшов до потерпілого в гості на чарку спиртного. Чоловіки сіли за стіл та добряче випили. Після розпиття «оковитої», потерпілий пішов трохи відпочити, а зловмисник залишився наодинці. В одній із кімнат у шафі він побачив фотоапарат. Чоловік вхопив пристрій та втік з будинку.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. Слідство триває.

 

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 56 = 61