Міський голова закликає пам’ятати партизанів, вулиці яких перейменував

Напередодні Дня партизанської слави на офіційному сайті Сокирянської об’єднаної громади з’явилась привітальна листівка за підписами перших осіб громади. У ній,  зокрема,  зазначається, що щороку 22 вересня в Сокирянській об’єданій територіальній громаді та  населених пунктах району урочисто покладають квіти до пам’ятників,  обелісків, пам’ятних знаків і місць поховання  полеглих у роки війни з нагоди Дня партизанської слави.

Крім того,  Василь Равлик цинічно зазначає, цитуємо: «На уроках мужності в    загальноосвітніх навчальних закладах мова йде про мужність цих відважних    дівчат (Віра Бірюкова і Зоя  Зародова),  про  їхніх командирів Ф. Хайрутдінова та І. Примака. В той час,  як за його ініціативи у 2016 році під приводом «Декомунізації», серед інших були перейменовані і вулиці, які називались в честь героїв визволителів Сокирянщини  Івана Примака і Файрутдіна Хайрутдінова. У  той час , як ветерани всього району благали його не робити цього.

Закликаючи містян і коболчинців пам’ятати героїв, що віддали своє життя за визволення наших територій від фашистських загарбників,  Василь Равлик зробив все, щоб прийдешні покоління не знали їх імен.

Що це? Кощунство, цинізм. То безпам’ятство, то таке знайоме бажання піару з кожної нагоди. Не забувайте, що сокирянці є й мислячі, яким досить прикро через ваші вчинки, що не мають нічого спільного зі служінням народу. Вас обрали служити, а не керувати, робити все на свій розсуд і не чути думку громади…