Місцева казна Сокирянщини отримала більше 1,4 млн. грн. єдиного податку

Про це повідомила начальник відділу доходів і зборів з фізичних осіб Сокирянської ОДПІ ГУ Міндоходів у Чернівецькій області Тетяна Мартинюк.

На обліку в об’єднаній інспекції перебуває 928платників єдиного податку, з них  І групу обрали 197 платників. Найбільш популярною  серед платників  залишається друга група спрощеного оподаткування, на якій перебуває 586 осіб, 145 спрощенців вважають привабливою для себе третю группу. Серед юридичних осіб 132 підприємствам до вподоби  IV група.

За січень-квітень поточного року Сокирянською ОДПІ зібрано понад 1,4 млн. грн. єдиного податку. Порівняно з відповідним періодом минулого року цьогорічна сума надходжень зросла  на 83тис. гривень. Зокрема, у квітні  від надходжень єдиного податку місцева казна  збагатилась на 350,4 тис. грн.

Посадовець звертає увагу платників податків на необхідності проведення своєчасних розрахунків із бюджетом. Адже за несплату авансових внесків з  єдиного податку протягом двох послідовних кварталів свідоцтво платника податку може бути анульоване за відповідним рішенням органу Міндоходів.

А також нагадує, що протягом 2014 року платникам єдиного податку першої і другої груп слід розраховувати та сплачувати щомісячні авансові внески,  виходячи з розміру мінімальної заробітної плати 1218 грн.

Начальник  ОДПІ                                                 Л.В.Серебрянська         

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 16 = 23