Молодшого інспектора ДУ «Сокирянської виправна колонія (№ 67)» затримали на збуті наркотиків

Працівники ДБР на Буковині затримали інспектора Сокирянської колонії, який систематично збував наркотики. Про це пише пресслужба Територіального управління ДБР у м. Хмельницькому. «Працівники Територіального управління Хмельницького затримали молодшого інспектора «Сокирянської виправної колонії», який систематично займався збутом наркотиків та психотропних речовин на території Чернівецької області», – йдеться у повідомленні.

У пресслужбі ДБР зазначили, що інспектора колонії затримали напередодні одразу після чергового збуту наркотиків. Наразі правоохоронці вирішують питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Слідчі також перевіряється ймовірність продажу затриманим працівником наркотиків на території «Сокирянської виправної колонії». «Попередня кваліфікація правопорушення: незаконне зберігання, перевезення з метою збуту та збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинене повторно (ч. 2 ст. 307 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна», – додали у пресслужбі ДБР.