Мовою книг – про мир і добро, щастя і радість!

Кожному з нас завжди хочеться свята і достатку, дружби і радості, затишку та комфорту, а ще – здійснення мрій ! Але все це створює МИР, а війна та лихоліття – руйнують всі наші надбання. А так хочеться бути на рідній землі ощасливленим спокоєм та світлими почуттями, милуватись красою краєвидів…

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне співіснування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. Мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і спокою .

Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.

З нагоди цього свята Центральна районна бібліотека оформила книжкову виставку-застереження: «Заради миру на землі». До уваги читачів пропонуються книги, що розкривають значущість боротьби за мир для людини будь-якої країни. Представлена література патріотичного  спрямування, газетно-журнальні статті про відвагу наших воїнів, про патріотичні настрої наших земляків.

Миру нам і Божого благословення.