Моя Україна – єдина родина

26 червня 2016 року районний фестиваль народної творчості «Моя Україна – єдина родина», присвячений 25-річниці незалежності України, завітав у село Волошкове.

Метою фестивалю є відродження, збереження та популяризація національної  культурної спадщини України, донесення до серця кожного з його учасників, що ми всі – одна сім’я і в кожнім нашім «Я»  є частинка України.

У будинку народної творчості та дозвілля відбулося дійство за участю кращих аматорських колективів села. Організатор свята – директор установи Лариса Морохай представила глядачам вокальні та хореографічні колективи,  читців-декламаторів, солістів- вокалістів. Зокрема, у концертній програмі взяли участь Тетяна Довгань, Юлія Іваніна, Вікторія Зінзюк, Анжела Уманець, Єлизавета Довгань, Віктор Скрипник, Лідія Музика, Марія Вознюк, Анастасія Короташ, вокальні ансамблі «Наддністряночка» та «Мрія». Естрадно-спортивні танці були представлені  Павлом Швецем, який також разом з Ларисою Морохай виконали «Буковинську польку з гецем». Цікавою була інсценізація української жартівливої пісні «Їдемо на ярмарок», яку виконали учасники вокальних ансамблів «Наддністряночка» та «Мрія».

На завершення свята прозвучала пісня із репертуару Катерини Бужинської  «Україна- це ми» у виконанні Юлії Іваніної, Єлизавети Довгань та всіх аматорів.

Учасників свята привітали начальник відділу культури райдержадміністрації Раїса Горн та сільський голова Олег Гуйван, який вручив Подяки виконкому сільської ради кращим аматорам сцени та працівникам, які здійснювали ремонтні роботи приміщення установи.

Вони також подякували всім учасникам аматорських колективів, побажали миру та процвітання волошківчанам та рідній українській земля.

 

                              

                                                                РАЇСА ГОРН, начальник відділу культури райдержадміністрації