«Ми за здоров’я» – флешмоб у Сокирянському ВПУ

«Здоров’я – це ще не все, але все інше без нього ніщо», – говорили античні філософи.

10 березня 2015 року в  Сокирянському вищому професійному училищі в рамках місячника «За здоровий спосіб життя»  був проведений флешмоб, метою якого була пропананда здорового способу життя серед учнівської молоді.  Крейдою на асфальті був написаний девіз «Ми за здоров’я», після чого його контури заповнили учні навчальних груп.

У заході прийняли участь учні І-ІV курсів. Відкрили акцію старшокурсники Анастасія Нагірняк та Анатолій Гринчик, котрі у своєму  виступі наголосили про важливість збереження здоров’я та недопустимість шкідливих звичок. Ведучі закликали молоде покоління дотримуватись принципу «Твоє життя – в твоїх руках». З учасниками флешмобу була проведена інтерактивна вправа «незакінчене речення», під час якої кожен з учнів мав змогу продовжити фразу «Здоров’я – це…».

Усі учнівські висловлювання – вдумливі й поверхневі, грунтовні й наївні, прості й креативні, лаконічні й розлогі зводились до одного: краще бути здоровим, багатим і щасливим, ніж хворим, бідним і нещасним.  Для того, щоб зберегти здоров’я, бути успішним у житті, створити гарну сім’ю, потрібно не піддаватися шкідливим звичкам.

Підтверджуючи свою позицію, що спорт – найважливіша складова здоров’я, учні виконали гімнастичні вправи.

На завершення заходу ведучі побажали всім гарного здоров’я, міцної сили духу та вміння протистояти спокусам, що рясно розкидані навколо нас.

  1. Валентина коментує:

    Молодці!!! Здорова молодь – здорова нація. Тільки та держава має майбутнє в якої здорова нація…

  2. друг коментує:

    Він не просто педофіл(бобинський) він – придурок педофіл

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 + = 37