На баланс КП «Сокиряни-благоустрій» та КО «Дирекція з обслуговування майна Сокирянської міської ради» передано комунальне майно
DSC07998

Днями,  під головуванням міського голови Василя Козака пройшло засідання четвертої сесії Сокирянської міської ради восьмого скликання. У ході сесії депутати прийняли низку важливих рішень, серед яких і передача на баланс комунального підприємства «Сокиряни-благоустрій» та комунальної організації «Дирекція з обслуговування майна Сокирянської міської ради» комунального майна.

Відтак, ухвалено рішення передати з балансу Сокирянської міської ради в оперативне управління комунальному підприємству «Сокиряни-благоустрій»  двох легкових автомобілів ВАЗ та ЗАЗ, 2010 та 2012 року випуску.

Також, з балансу комунальної організації «Дирекція з обслуговування майна Сокирянської міської ради» в оперативне управління комунального підприємства «Сокиряни-благоустрій» передано вантажний автомобіль САЗ-3507-022, самоскид, балансовою вартістю 11 725 гривень.

Поряд з цим, з балансу Сокирянської міської ради в управління «Сокирянської дирекції з обслуговування майна Сокирянської міської ради» передано пожежні автомобілі місцевих пожежних команд сіл Сербичани, Гвіздівці, Романківці, Селище та Ломачинці, а також легковий автомобіль марки RENAULT, 2017 року випуску.

Контроль за виконанням цього рішення покладено на постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту.