На базі ДП «Сокирянське лісове господарство» відбувся виїзний семінар

Сокирянський міський голова Василь Козак спільно із начальником Чернівецького обласного управління лісового і мисливського господарства Василем Гончаром та директором підприємства Олександром Чебаном, взяв участь у виїзному семінарі Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства, який відбувся сьогодні, 14 травня, на базі державного підприємства «Сокирянське лісове господарство».

Лісівники області відвідали Кельменецьке, Іванковецьке, Романковецьке та Ломачинецьке лісництва, а також Вашковецький лісопункт. Фахівці ознайомились з інноваційним досвідом роботи державного підприємства «Сокирянське лісове господарство», впровадженням тут сучасних технологій, можливостями оновленої техніки, перспективними напрямками розвитку туризму та рекреації.

В ході семінару, на території Романковецького лісництва було проведено практичне навчання з ліквідації лісової пожежі за участю бійців цивільного захисту та лісоводів. В ході тренувань, наближених до реальних подій, представники лісової охорони та рятувальні підрозділи не лише перевірили ефективність наявного алгоритму інформування та взаємодії, на випадок виявлення загорання, а й практично відпрацювали схеми боротьби з лісовими пожежами від первинного виявлення загорання, нарощування додаткових сил і до остаточної ліквідації пожежі.

«Діяльність державного підприємства «Сокирянське лісове господарство» – є новаторською та ефективною, а підприємство – впевненим учасником ринку у своїй категорії, зі стабільною динамікою розвитку та економічними показниками» – зазначив міський голова Василь Козак в ході підведення підсумків роботи виїзного семінару.