На будівництві районного будинку культури обговорили виконання графіку робіт

За участю заступників голови райдержадміністрації Богдана Банчука та Петра Бескупського, представників підрядної організації відбулася щотижнева нарада на будівництві районного будинку культури. Перередусім йшла мова про виконання завдань, даних під час  попередньої зустрічі. Зокрема говорили про встановлення котельного устаткування, облаштування  фасаду приміщення та встановлення зовнішніх комунікацій. Розглянули члени наради хід проведення робіт із обладнання  звукоізоляції та вентиляції.

Окрім того, проаналізували темпи виконання внутрішніх дизайнерських робіт приміщення та першочергові завдання щодо їх прискорення. Нагадаємо, строки виконання робіт з дизайну заплановані на 1 листопада поточного року.

На завершення, заступник голови райдержадміністрації Петро Бескупський закликав усіх до злагоджених дій з тим, аби користуючись сприятливими погодними умовами, не збавити темпи будівництва та максимально дотримуватися графіку виконання запланованого об’єму робіт.

Як повідомлялося раніше за останні місяці роботи з будівництва об’єкту значно пожвавилися. Також, частково вирішено питання фінансування робіт. Так, за рішенням сесії обласної ради кошти в сумі 9 мільйонів 188 тисяч гривень, які не були використані в минулому році для зведення районного будинку культури, включено в бюджет розвитку області на цей рік. Окрім того, до кінця 2014 року  з активів Мінпаливенерго буде виділено ще 30 мільйонів гривень.А кінцеві строки завершення будівництва та введення  в експлуатацію районного  будинку культури означено на 24 серпня 2015 року.

Повідомляє сайт Сокирянської РДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 81 = 82