На Хотинщині поліцейські розслідують незаконне заволодіння автомобілем

Буковинець заволодів легковиком жителя Хотинського району. Правоохоронці розшукали транспортний засіб, на одній із автозаправних станцій у селі Недобоївці та повернули автомобіль власнику. Наразі поліцейські розшукують особу, причетну до кримінального правопорушення.

 До поліції надійшло повідомлення від 20-річного жителя села Недобоївці Хотинського району про те, що малознайомий чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, заволодів його автомобілем «ВАЗ-21063», який він залишив на одній із автозаправних станцій вказаного населеного пункту.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Хотинського відділення поліції виявили транспортний засіб на території іншої АЗС села. Попередньо правоохоронці з’ясували, що до вчинення кримінального правопорушення причетний 20-річний житель села Вартиківці. Зловмисник скористався тим, що власник залишив авто без нагляду з ключами у замку запалення.

Поліцейські встановлюють місцезнаходження правопорушника. За вказані дії йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.