На Хотинщині від удару ножем загинув міліціонер

Помічнику дільничного інспектора міліції сектору ДІМ Хотинського райвідділу УМВС України в Чернівецькій області у вересні мало б виповнитися 23 роки.

29 серпня близько 9 години ранку на спецлінію «102» зателефонував черговий лікар Хотинської центральної районної лікарні та повідомив, що в реанімації від ножового поранення помер міліціонер. Правоохоронціоперативно розпочали усі необхідні заходи і вже зовсім скоро встановили та затримали зловмисника. Йому 30 років, мешканець Хотинського району. Відомо також, що він вже раніше притягався до кримінальної відповідальності.

Міліціонер їхав у власному авто разом із цим чоловіком. Між ними виникла словесна суперечка, правоохоронець зупинив автомобіль. В цей момент зловмисник дістав із кишені ніж і вдарив ним у груди загиблого. Саме це і стало причиною смерті.

На даний час слідчим відділенням Хотинського РВ відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 + 1 =