На Кельменеччині прикордонники розбили скло і витягли з авто буковинця, котрий відмовився виконати законні вимоги прикордонного наряду
Prykordonnyky

Випадок трапився  неподалік українсько-молдовського кордону. На одній із доріг, що на околиці населеного пункту Зелена, прикордонники виставили контрольний пост з перевірки документів та транспортних засобів. Під час виконання службових обов’язків до прикордонного поста під’їхав автомобіль марки «Dodge».

Як повідомили  у Чернівецькому прикордонному загоні, на вимогу охоронців кордону пред’явити документи водій не відреагував, а надалі й зовсім ігнорував законі вимоги наряду. Висловлюючи своє невдоволення чоловік зачинився у транспортному засобі й провокував прикордонний наряд.
Врешті прикордонникам довелося застосувати силу відносно водія, шляхом пошкодження скла водійських дверцят та затримати правопорушника.
Наразі буковинця притягнуто до адміністративної відповідальності за злісну непокору прикордонникам. До Нацполіції направлено повідомлення про вчинення кримінального правопорушення щодо опору працівникам правоохоронних органів.