На Сокирянщині новий очільник служби безпеки

В приміщенні райдержадміністрації відбулося представлення нового начальника Сокирянського МРВ  управління СБУ в Чернівецькій області. Ним став Скупський Руслан В’ячеславович, майор СБУ. Новопризначеного представив начальник Управління Служби безпеки України в Чернівецькій області Сторожук Руслан Васильович.

Як зазначив Руслан Сторожук,  новопризначений начальник служби безпеки району є досвідченим працівником, який тривалий час працював в органах безпеки. За його словами тепер від скоординованих і узгоджених  дій  відділення, влади району та  всіх силових структур буде залежати збереження політичної стабільності в регіоні, громадського спокою, зміцнення законності та правопорядку.

З призначенням Руслана В’ячеславовича привітав перший заступник голови райдержадміністрації Олексій Бойко, висловив сподівання на тісну співпрацю задля забезпечення стабільної суспільно – політичної ситуації в районі та запевнив про готовність до всебічної підтримки рішень на благо безпеки мешканців Сокирянщини. Олексій Бойко та голова районної ради Василь Козак подякували також колишньому очільнику служби безпеки району Танасійчуку Андрію Степановичу за розуміння і побажали йому та новопризначеному керівнику успіхів.

В представлені також взяв участь заступник керівника апарату обласної державної адміністрації Олександр Шкурідін. Посадовець передав вітання від очільника краю та закликав всі дотичні служби до розуміння і тісної співпраці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 + = 39