На Сокирянщині підведено підсумки роботи мовних таборів

Нещодавно у Сокирянському районі відбулося закриття мовних таборів, які працювали з 2 по 12 червня, на базі двох навчальних закладів: Сокирянській гімназії та ЗОШ I-III ст. №1 м.Сокиряни.

Основною метою діяльності мовних таборів було зацікавити учнів до вивчення іноземних мов та сприяти самостійній підготовці вдома, а також показати дітям інший, відмінний від шкільного стиль викладання.

У Сокирянській гімназії діяв англомовний табір під назвою «Super minds», до якого було залучено 40 учнів та четверо вчителів іноземної мови: Ткачук Євгенія Никодимівна, Горган Олена Іванівна, Тодоріка Марія Іванівна, Оленчук Людмила Анатоліївна. Працювали вони за тематичним напрямком «Країнознавство». У ЗОШ I-III ст. №1 м.Сокиряни функціонував табір «Sunflower», де розмовляли також англійською мовою, і було  задіяно 38 учнів та четверо вчителів: Руснак Марина Миколаївна, Смеречинська Катерина Дмитрівна, Швець Наталія Вікторівна, Боштан Людмила Іванівна. Робота проводилася за двома тематичними напрямами – «Країнознавство», «Театральна студія». Спілкування англійською мовою, виконання пісень, ігрові програми, театральні вистави, цікаві історії про європейські країни – все це допомагало дітям здобути необхідні мовні навички, удосконалити свою розмовну мову, поєднати навчання із захопливим відпочинком, а найголовніше – отримати мотивацію для подальшого удосконалення знань з іноземної мови.

У день закриття таборів відбулися святкові концерти англійською мовою. Методист РМК Гафінчук Вікторія Юріївна вручила подяки управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації керівникам груп та найактивнішим учням, які відвідували табори.

Від перебування в мовному таборі у всіх залишилося багато позитивних вражень та емоцій, а також учні змогли практично застосувати знання англійської мови, отримані протягом навчального року.

  1. райВоно коментує:

    ну завдяки орденоносцю від упр. освіти до того і йде шо дома діти будуть навчатись,а стиль викладання від шкільного вже давно різниться,одна отсебятина ,нема чого дивуватись.підсумки,досягнення,здобуття…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 + 6 =