На Сокирянщині провели благодійний турнір з мін-футболу

Небайдужі мешканці Сокирянщини намагаються всіляко допомогти своїм землякам, які проходять службу у зоні антитерористичної операції на сході нашої країни. Черговим благодійним заходом стали спортивні змагання, що відбулись у неділю, 5 жовтня.

У спортивному залі Сокирянської виправної колонії шість команд установ Сокирянщини змагались з міні-футболу. Відповідно до жеребкування колективи були поділені на дві групи, переможці яких боролись за головний трофей турніру. У першій групі не знали рівних  футболісти виправної колонії, які впевнено переграли команди райвідділу міліції 4:0  та  об’єднаної податкової інспекції 5:0. У другій групі також без проблем посіла перше місце команда Сокирянського райвідділу служби надзвичайних ситуацій. Не встояли перед рятівниками футболісти юстиції – 0:6 та відділення Державтоінспекції – 1:6.

У матчі за третє місце у напруженій боротьбі своїх колег міліціонерів переграли футболісти-ДАІшники з мінімальним рахунком  3:2.

А перемогу в турнірі святкували спортсмени-працівники Сокирянської ВК- 67, які в фіналі впевнено були сильнішими за рятівників – 3:1.

Кошти, які спортсмени внесли у призовий фонд турніру, а це 3000 грн., були передані волонтеру Ігорю Гангалу, який пообіцяв, що за них будуть придбані теплі речі та екіпірування для військового підрозділу нашого земляка Олександра Гладкого, який на даний час базується поряд з Луганськом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

79 + = 87