На Сокирянщині у планах влади залучити більше 8 млн. грн. на ремонт сільських доріг

Питання формування проекту плану робіт на 2018 рік за рахунок коштів державного бюджету на ремонт  доріг місцевого значення обговорено на нараді під керівництвом голови районної державної адміністрації Петра Бескупського за участю представників відділу інфраструктури, житлово-комунального господарства та цивільного захисту населення райдержадміністрації та філії «Сокирянського райавтодору», дочірнього підприємства «Чернівецький облавтодор».

Як зазначалося, дорожня служба району сформувала перелік доріг місцевого значення, які потребують ремонту. Частину з них виконають за кошти державного бюджету. Тож, враховуючи першочерговість здійснення цих заходів,  було затверджено перелік ділянок доріг та орієнтовний ліміт державних коштів.

До проекту виконання робіт владою включено ділянки автошляхів з гравійним покриттям: Романківці – Шишківці протяжністю 4,5 км, Селище -Братанівка – 1,7 км, Новоолексіївка – Вашківці – 2 км, та автодорогу від Шебутинець  до Покровки через Лопатів. Орієнтовна сума капіталовкладень  – 6 млн. 794 тис. грн.

Крім того,  у пропозиціях влади Сокирянщини дрібний та середній ремонт покриття кількох вулиць у населених пунктах району – Центральної у Волошковому, Головної та Панфілова –  у Олексіївці, Кобилянської –  у Шебутинцях і Шевченка  – у Гвіздівцях. Попередня задекларована вартість цих робіт – 1,6 млн. грн..