На Сокирянщині відбудеться фестиваль-конкурс молодих талантів «Рідний край»
вав

Фестиваль-конкурс «РІДНИЙ КРАЙ» – соціальний   благодійний  щорічний захід, який   охоплює кожне село, селище, місто, район та область нашої країни, кожен куточок України.

Його головна мета – це розвиток та підтримка молодого покоління та збереження національної народної творчості та фольклору, регіональних традицій та звичаїв, популяризація народного мистецтва, національного колориту різних областей України.

18 квітня о 12.00 в приміщенні районного будинку народної творчості та дозвілля відбудеться районний відбірковий тур фестивалю-конкурсу «Рідний край». У восьми творчих номінаціях змагатимуться найкращі аматор сцени – діти та молодь Сокирянського району, віком від 5-ти до 23-ох років. Участь у конкурсі – безкоштовна.

Свої таланти можна продемонструвати у жанрах художнього читання, вокалу, музичного мистецтва, хореографії, образотворчого та ужиткового мистецтв, а також показати вміння роботи із комп’ютерними програмами, у дизайні та медіа мистецтві.

Організатори запрошують до співпраці меценатів, благодійників, ЗМІ, а головне – талановитих жителів Сокирянщини. Продемонструйте свої таланти та доведіть, що ви – найкращі!