На Сокирянщині відкрили першу в районі поліцейську станцію

Щодня дільничні офіцери, оперативний працівник та група реагування патрульної поліції надаватимуть якісні поліцейські послуги майже 10 тисячам мешканців шести населених пунктів.

У селі Білоусівка, за кошти місцевого бюджету, розпочала роботу поліцейська станція, яка забезпечить місцевим жителям якісний правоохоронний сервіс. На її відкритті були присутні керівники органів місцевого самоврядування та жителі громади.

На станції нестимуть службу дільничні офіцери, працівник кримінальної поліції, а також фахівці СРПП, які обслуговують територію Білоусівської сільської ради та прилеглі села, а саме – Ломачинці, Михалкове, Галиця, Непоротове та Вітрянка.

«Таке нововведення значно покращить ефективність надання поліцейськими послуг громадянам та прискорить час реагування правоохоронців на повідомлення», – зазначив керівник Сокирянського відділення поліції Роман Бандуряк.

Правоохоронці впевнені, що поява поліцейської станції допоможе їм бути ближчими до громадян та налагодить довірливі стосунки між громадянами та поліцейськими. Відкриття ще однієї поліцейської станції в Сокирянському районі заплановане на початок наступного року.

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області