Надсучасний комп’ютерний томограф – вже у Сокирянській лікарні: незабаром можна очікувати на відкриття (ВІДЕО)

Сьогодні до відремонтованого приміщення рай лікарні  уже завезли апарат комп’ютерної томографії. Спеціальна техніка та фахівці працюють над тим,  аби устаткування  вміло розвантажити та встановити у відділенні.

Нагадаємо, що за ініціативи районної влади було досягнуто домовленості із приватним підприємством, яке погодилося надавати послуги комп’ютерної томографії на території Сокирянщини.

Медична клініка придбала високоякісний комп’ютерний томограф, який у  конфігурації 64 зрізів вирішує повний спектр діагностичних завдань у сфері хірургії, онкології, неврології, нейрохірургії, кардіології, педіатрії та  інтенсивної терапії. Сканер дозволяє проводити обстеження головного мозку, КТ-антіографію, повний комплекс досліджень, пов’язаних з діагностикою і кількісною оцінкою васкулярних порушень, динамічне функціональне дослідження недостатнього  кровопостачання головного мозку при діагностуванні інсультів і пухлин на ранній стадії.

Також важливо зауважити, що всі,  без виключення,  діти до 16 років, у яких є підозра на онкозахворювання,  обстежуватимуться БЕЗКОШТОВНО. Також безоплатно комп’ютерна томографія проводитиметься  щомісячно 5 особам пільгових  категорій (ветеранам, малозабезпеченим, людям, які потрапили у складні життєві обставини тощо) .

Роботи зі встановлення такого надважливого обладнання – вже на завершальній стадії. Найближчим часом очікуємо на відкриття кабінету комп’ютерної томографії, яка рятуватиме життя не тільки нашим краянам, а й людям із сусідніх районів та областей.