Надзвичайне свято вихователів, батьків та дошкільнят у “Барвінку”

28-29 травня у дошкільному навчальному закладі №2 «Барвінок»                      м. Сокиряни відбулися довгоочікувані випускні свята для 58 дошкільнят.     Це свято – перший крок у доросле життя. Урочиста, яскрава зала, чарівні дівчатка у бальних сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі залишаться незабутніми для всіх нас.

Розділити радісну подію та підтримати майбутніх школярів прийшли ті, хто завжди  піклується та допомагає ДНЗ: Бескупська Наталя Петрівна, заступник міського голови, яка привітала випускників тазазначила, що саме в школі діти відчувають свій перший успіх, навчаються відстоювати власні погляди і переконання, розвивати творчі здібності. Харитонова Альона Ігорівна, представник корпорації  «Сварог Вест Груп», Заремба Богдан Миколайович,  голова батьківського комітету, всі рідні та близькі родичі.

Привітала дошкільнят завідуюча дошкільним навчальним закладом Потульніцька Наталя Миколаївна та побажала їм легкого навчання в школі, ніколи не забувати свій садок, вихователів.

Вихователі: Швець Галина Василівна, Ткач Юлія Павлівна, Гладка Вікторія Михайлівна, Куцюруба Людмила Миколаївна – вітаючи дітей, порівняли їх з малими ластів’ятами, які сміливо роблять перші кроки до знань та стануть пречудовими людьми.

Особливо зворушливим був вальс татусів з донечками, дивлячись на яких, не стримували сліз радості та гордості всі присутні.

На свято завітали казкові герої – Губка Боб та Чарівна фея, які не тільки розважали дітей, а й перевірили їх рівень  підготовки до школи.

Випускники попрощались з іграшками та передали малюкам з молодших груп, які запевнили всіх, що вони будуть любити та берегти їх.

Діти були нагороджені дипломами «Випускник ДНЗ» та отримали гарні подарунки.

В житті вчорашніх дошкільнят  –  це дуже значима подія, адже багато цікавого, нових друзів та яскравих вражень на них ще чекають попереду і скоро пролунає для них перший шкільний дзвінок .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

63 + = 68