Нагорода за небайдужість та відданість справі: поліцейських Сокирянського відділення нагородили за порятунок чоловіка

Днями від імені Голови Національної поліції нагородили дільничного офіцера поліції Василя Банчука та інспектора сектору реагування патрульної поліції Діану Бабій. У червні минулого року ці співробітники Сокирянського відділення поліції врятували життя 35-річного жителя району, який намагався накласти на себе руки.

Нагадаємо, що влітку трапилася дорожньо-транспортна пригода поблизу міста Новодністровськ. Не впоравшись з керуванням, водій автомобіля «Таврія» виїхав на узбіччя та допустив перекидання автомобіля.

Коли працівники поліції прибули на місце події, водія не було ні в легковику, ні поблизу нього. Поліцейські СРПП Сокирянського відділення поліції Діана Бабій та Василь Банчук негайно розпочали пошуки кермувальника. Вже за лічені хвилини правоохоронці виявили чоловіка в лісопосадці поблизу дороги, де він намагався покінчити життя самогубством через повішання.

Поліцейські вчасно врятували чоловіка від зашморгу та надали домедичну допомогу до приїзду бригади «швидкої».

«Кожен співробітник поліції може рівнятися на тих поліцейських, які були сьогодні нагороджені. Це ті люди, які своєю щоденною професійною роботою стоять на захисті життя і здоров’я людей, які кожен день несуть службу на вулицях наших міст і селищ по всій території держави», – відзначив Олександр Фацевич.