Найкращий мед рікою ллється і свято з року в рік вдається! (ФОТО)

Із медовим присмаком відсвяткувала Сокирянщина Медовий Спас та День пасічника. Традиційно  День меду, який  шанують у нашому районі та відзначають вже десять років, наповнив солодкістю, духмяністю, медовим різнобарв’ям душі жителів гостинного краю.

Присутніх з Медовим  Спасом  та з професійним святом всіх бджолярів привітали голова Сокирянської районної ради Василь Козак та голова райдержадміністрації Ірина Антонюк. Побажали всім представникам професії плідної праці, щедрих медозборів та  повної чаші меду –  символу здоров’я і достатку. Багатьом пасічникам району вручено відзнаки районної влади.

Отець Іван, настоятель свято-Петропавлівського храму  м.Сокиряни освятив щедрі врожаї та роботящих людей. Закликав жити в мирі і злагоді.

Всіх присутніх вітали аматори сцени села Гвіздівці. На виставці-продажі бджолярі пропонували  мед  різних сортів: липовий,  гречаний, акацієвий і з різнотрав’я, медові напої та продукти – віск, маточне молочко, пилок. Сокирянці та гості міста мали  змогу скуштувати свіжий солодкий нектар, придбати фрукти, кондитерську продукцію.

Хоч і дотримуючись карантинних обмежень, тримаючись на відстані один від одного, жителі нашого району продемонстрували ще раз єдність, товариськість, непідкупну щирість та вміння порадіти один за одного. Та ще й у таке величне світле свято отримали можливість побути разом, подарувати усмішку і приязнь, побажати міцного здоров’я, настояного на цілющих медах Бессарабії.

Щиро вітаємо всіх наших краян із таким величним святом. Бажаємо, щоб ваші душі завжди наповнювала Божа благодать, в домівках панували радість й мир, життя лилось, немов медова казка, здоров’я міцного, натхнення та щасливої долі! А нашим дорогим пасічникам від душі бажаємо щедрих медозборів із року в рік! Зі святом! Дай Бог щедро медом пригощати нас і через рік!