Не словом, а ділом… Благодійним!

Від імені колективу школи хочу висловити пошану і вдячність за добродіяння ПП «Грінлайн» і його фінансовому директору РОМАНОВУ СЕРГІЮ ЮРІЙОВИЧУ, а   принагідно нагади ще й слова В.О.Сухомлинського: «Праця не тільки там, де людина сіє хліб або садить дерево. Найбільш тонка, найбільш складна праця, коли людина приходить до людини, бачить у її очах, читає «поміж рядків» її поклик про допомогу. Ця праця є вищою мірою людського духу». За роки нашої співпраці підприємство стало для школи і другом, і шефом-благодійником, допомагаючи вирішувати багато питань. Улюблена фраза Сергія Юрійовича – «Це для діток, це святе!» І завжди, коли б ми не звернулися по допомогу,  відставляючи безліч турбот та проблем, відгукуються і своєю працею, доброчинністю допомагають школі. Усунення  неполадок в роботі сантехнічного та електрообладнання, зварювальні роботи, надання дошок для ремонту підлоги в спортивній залі,  щорічні кошти на ремонт школи, спортінвентар, фінансова допомога в оформленні окремих приміщень закладу, внутрішнього інтер’єру першого поверху, надання транспорту для потреб школи, сезонне косіння трави, снігоприбирання великої території тощо. Як юрист з великим досвідом роботи в галузі правознавства  Романов С.Ю. виступає перед старшокласниками школи з лекціями на правову тематику. Спільно із колективом підприємства започаткували першість села з волейболу на кубок ПП «Грінлайн» (на жаль, провели лише одне таке змагання, бо згодом, через відсутність заявок на участь інших команд, це перетворювалося на двоборство), проводили «Свято гарбуза», учні школи часто відвідують підприємство, натомість працівники  завжди бажані гості на спортивних змаганнях, виступах художньої самодіяльності і т.д.

З почуттям гордості хочу сказати і про патріотичність «Грінлайну». Окрім того, що підприємство самостійно надає допомогу нашим Воїнам,  щоразу долучаються і до шкільних акцій допомоги Захисникам, які відстоюють територіальну цілісність  на Сході України. Фрукти,  ягоди,  дизпаливо,  надання транспортних послуг, добродійні кошти… Свій перший благодійний концерт на підтримку односельчан – учасників АТО  провели за підтримки ПП «Грінлайн».

За переконанням С.Ю.Романова, кожен з нас покликаний творити добро, бути милосердними одне до одного, любити і цінувати життя, але люди розуміють життя по-різному. Одні живуть для себе в багатстві, в розвагах, а другі творять добро і залишають гарний слід та пам’ять на багато років, а може, й століть.

Тож нехай доброчинність вернеться до Вас сторицею. Дякуємо за Вашу непохитну віру в майбутнє нашої школи, підтримку і за частку душі, подаровану дітям.

 

В.Самусь, заступник директора з НВР

 ЗОШ І-ІІІ ст.  с.Ломачинці