Небесна сотня білих журавлів…

У Сокирянському районному будинку народної творчості та дозвілля відбувся вечір-реквієм «Небесна сотня білих журавлів…», який проходив у рамках засідання євро-клубу «Крок у майбутнє» та присвячений Дню Героїв Небесної Сотні.

Учасники заходу – учні 4 класу Сокирянської ЗЗСО №1 (класний керівник Таїна Ткач) з  цікавістю слухали розповідь про подвиг учасників Революції Гідності, найтрагічніші події та подвиг Героїв Небесної Сотні. Всі присутні хвилиною мовчання вшанували тих, хто загинув на Майдані, відстоюючи незалежність нашої держави.

Перед учасниками заходу виступив романківчанин, працівник райвійськкомату, учасник АТО Сергій Пастушок, який розповів про  участь у бойових діях на Сході України та висловив надію про те, що всі діти Україні будуть жити у мирний час.

На завершення заходу, ведуча Катерина Видиш закликала всіх присутніх бути гідними великої слави Героїв України, які проявили громадянську і національну відвагу, змінили хід історії нашої держави та відстояли європейське майбутнє України.

Директор Сокирянського РБНТД

ОРИСЯ ПЕТРИШЕНА