Незабаром в районі буде створено військовий комісаріат

Зважаючи в ситуацію в країні, віддаленість Сокирянського району від обласного центру постало питання створення районного військового комісаріату.  Ця пропозиція, висунута Чернівецьким обласним військовим комісаріатом, була  підтримана районною владою та наразі перебуває на стадії реалізації. Сьогодні перший заступник голови районної державної адміністрації Олексій Бойко спільно із представниками відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації та профільних служб перевірив стан підготовки приміщень для розташування Сокирянського районного військового комісаріату.

Передувала цьому зустріч першого заступника голови районної державної адміністрації Олексія Бойка, голови районної ради Василя Козака,  міського голови Василя Равлика та уповноваженого представника  Чернівецького обласного військового комісаріату на якій було вироблено та обговорено низку пропозицій щодо можливих варіантів розміщення комісаріату. Відтак комісійно здійснено обстеження пропонованих приміщень після чого члени робочої групи зупинились на одній із будівель, яка максимально відповідає встановленим вимогам.

Адже відповідно до норм приміщення військомату має мати кабінети для розміщення особового складу в кількості 16 осіб, відповідну призовну дільницю, пункт управління, інші  архівні та службові приміщення. За словами Олексія Бойка роботи з підготовки приміщення ще вдосталь, а терміни  стислі, отож відповідні служби мають вжити додаткових заходів  щодо виконання робіт в зазначений час.

Повідомляє сайт Сокирянської РДА 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 35 = 43