Незгасне сяйво Стожар, як свідок неповторного таланту

Талант… Це щось набуте, вроджене, генетичне чи Богом дане? Скільки в нього граней, скільки кольорів? Чи можна передати цей дарунок поколінням, вдихнувши його із новою силою в серця і душі дітей та онуків?

Не народився ще той науковець, який відповів б на ці запитання. Так і залишається нерозгаданою загадкою, таємничим «сфінксом» творчості первозданний людський ТАЛАНТ.

Напевно, щасливі ті люди, які його мають. У всіх своїх ділах і починаннях вони перші, відомі, бажані, любимі. Гордяться своїм таланом та дарують його людям. А яка насолода приймати ці хвилі мистецтва на себе, відчувати ті емоції, які так старається передати митець своєму слухачу, глядачу, прихильнику.

Саме така, радісна атмосфера свята панувала на концерті відомого естрадного співака, композитора, Народного артиста України – Павла Дворського. В рамках свого концертного туру, присвяченого 40-річчю творчої діяльності, співак разом із своїми не менш талановитими синами Павлом та В’ячеславом радували поціновувачів української пісні у Сокирянах.

Вигравали переливами неймовірні пісні маестро, чіпляли за душу, проникали глибоко в серце, тим самим, розбуджуючи у всіх присутніх, невимовну любов до України, рідного краю, смерекової хати і батьківського порогу… Співак виконав свої найвідоміші хіти, які знають та наспівують сім’ями, родинами, поколіннями.

Якщо людина талановита, то вона, напевно, талановита і у своїх дітях. Це підтвердили неймовірно мелодійні, такі чисті тембри голосів синів Павла Дворського. Своїм виконанням вони заполонили всю глядацьку залу. То ритмічні мотиви рок-н-ролу, то ліричні народні пісні зривали хвилю бурних овацій і виголосів «БРАВО»!

Душевні, творчі, артистичні та неймовірно талановиті співаки подарували глядачам прекрасні миті насолоди, любові, мистецтва та гордості за своїх відомих краян.

І навіть, не зважаючи на похмуру, дощову погоду, всі присутні на концерті винесли із зали якесь неймовірно трепетне тепло у своєму серці та відблиски чарівних та, на жаль, таких далеких  Стожар в очах.

Дякуємо неповторному Павлу Дворському та його неймовірно талановитим синам за прекрасні миті спілкування, за їх мистецтво та віру в Україну, нашу пісню та талановитий нарід!