Нові досягнення вихованців Сокирянської музичної школи імені Михайла Мафтуляка

Сокирянщина сильна своїми талантами. А талант, як відомо, завжди родом із дитинства. І обдаровані вихованці Сокирянської музичної школи імені Михайла Мафтуляка та їх керівники неодноразово це доводять.

Днями, довгоочікувані відзнаки за перемогу у Канадсько-Українському Міжнародному дистанційному фестивалі «Торонто-2021», який проводиться у партнерстві з канадською онлайн платформою ApplyBoard, за почесні ІІІ місця класу фортепіано отримали Кошер Тетяна, Устименко Євгенія та Демчакова Анастасія, разом із викладачем – Майєю Алєксандровою.

І знову маємо ким пишатися за результатами Міжнародного дистанційного багатожанрового фестивалю-конкурсу мистецтв «Зоряний янгол». Адже за підсумками мистецького заходу, який створений з метою підтримки талановитих та обдарованих дітей і підлітків, молоді та професіоналів, дипломом лауреата ІІ премії класу фортепіано нагороджено Евеліну Гончар, ІІІ премія у Дмитра Гончара. Викладач юних переможців – Людмила Плахтєєва.

Лауреатом І премії класу ударних інструментів у Всеукраїнському багатожанровому дистанційному фестивалі-конкурсі мистецтв «Мій рідний край» стала Андрусик Серафима, разом із викладачем Владиславом Лазаруком та концертмейстером Геннадієм Юшко. Лауреатом ІІІ премії класу скрипки у цьому ж фестивалі відзначено Банчук Соломію, викладач – Аліна Кметюк, концермейстер – Людмила Плахтєєва.

У І Міжнародному дистанційному фестивалі-конкурсі класичного жанру «Дотик серця» лауреатом ІІІ ступеня класу скрипки стала Решетнюк Інна, викладач – Аліна Кметюк, концертмейстер – Людмила Савова.

Підбито підсумки і Інтернаціонального дистанційного фестивалю-конкурсу ZlataFest Golden Talents of the World, за результатами якого, Банчук Вікторія – лауреат І ступеня класу скрипки. Викладач чергового переможця – Аліна Кметюк, концертмейстер – Людмила Плахтєєва.

У ХVІІ Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі “ENTRGY OF TALENTS” Кіцак Дмитро посів почесне ІІ місце, а Пешкан Анастасія здобула ІІІ місце у Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв “SOLOVIOR ART VІІІ”. Викладач Дмитра та Анастасії – Людмила Плахтєєва.

Бажаємо натхнення та високих результатів! Перемога у конкурсах – потужний поштовх для розвитку! Хай щастить!