Новодністровський «Дністер» поступився в дебютному матчі «Суперліги» Чернівецької області з футболу!
Фото 13

За підтримки Новодністровської міської ради футбольний клуб «Дністер» заявлений у «Суперлігу» Чернівецької області з футболу сезону 2019 року. 14 квітня 2019 року в неділю на міському стадіоні в першому турі «Суперліги» ФК «Дністер» зустрівся з чемпіоном області сезону 2018 року ФК «Неполоківці» (Кіцманський район).

Урочисто відкривали дані змагання Новодністровський міський голова Анатолій Болдашев та представник Чернівецької обласної федерації футболу Віктор Кошура.

Перший тайм минув без забитих м’ячів. Найцікавіші події в матчі відбулись уже в другому таймі. Спочатку на 51 хвилині гравець команди гостей Давидний Дмитро зі штрафного відкрив рахунок. На 68 хвилині новодністровець Олійник Олег зрівняв рахунок, однак вже на 76 хвилині за ФК «Неполоківці» відзначився Баланецький Олександр. Господарі ринулись відіграватися, володіли ініціативою та мали непогані моменти, однак саме гості зусиллями Бакалярика Олексія на 90+3 хв. встановили остаточний результат матчу.

Новодністровський «Дністер» поступився з рахунком 1:3 ФК «Неполоківці», але при цьому продемонстрував досить змістовну гру.

Наводимо результати інших матчів 1 туру «Суперліги» Чернівецької області з футболу:

«RA-DENT» (м.Чернівці) – «ШКВАЛ» (с.Чорнівка, Новоселицького р-ну) 1:2

ФК «Волока» (Глибоцький р-н) – ФК «Магала» (Новоселицький р-н) 2:2

«Золотий колос» (с.Строїнці, Новоселицького р-ну) – ФК «Нижні Станівці» (Кіцманський р-н) 3:0

ФК «Новоселиця-2017» – «Університет» (м.Чернівці) 2:4

Джерело: novod.info

Відео матчу: