Новопризначений головний лікар центральної районної лікарні пообіцяла підвищити якість надання медичної допомоги жителям району

В актовій залі районної лікарні відбулося представлення виконуючого обов’язки головного лікаря. Віднині виконувати обов’язки головного лікаря центральної районної лікарні буде Мельничук Олена Іванівна.

В представленні взяли участь заступник голови райдержадміністрації Петро Бескупський, голова районної ради Василь Козак, директор Департаменту охорони здоров’я та цивільного захисту Чернівецької облдержадміністрації Оксана Андрієць та  начальник управління капітального будівництва ЧернівецькоїОДА Олександр Пуршага.

Як зауважив голова районної ради Василь Козак районна влада і надалі продовжуватиме оновлювати матеріально – технічну базу лікарні і сподівається на співпрацю з новим керівником закладу, а медичний персонал закликав до відповідальності за виконання своїх службових обов’язків.

Про роботу установи та очікувані результати говорила Оксана Андрієць. Посадовець зокрема зазначила, що нині, в непростий час, від медичного працівника очікують розуміння та підтримки. Вона також відзначила належні умови, створені в Сокирянській районній лікарні та наголосила на взаємодії всіх ланок охорони здоров’я на місцях, починаючи від сільського лікаря до керівництва райлікарні. Директор Департаменту побажала новому керівнику натхнення та успіхів у роботі.

sam_9810_novyy_razmer

Повідомляє сайт Сокирянської РДА

  1. E.Ness коментує:

    Невже нарешті зняли пана Місюрка? Це якесь благословіння Боже. Дуже сподіваюся, що новий керівник буде дійсно дбати про лікарню а хворим будуть надаватися кращі послуги…

  2. район коментує:

    стаття про козака і владу?скільки сонцелікого піарити можна?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 + 1 =