Новорічні ранки в ДНЗ №1 «Веселка» м.Сокиряни

Знову до нас прийшло свято ялинки та зими. Це новорічне свято з нетерпінням чекали  діти дошкільного закладу №1 «Веселка» м.Сокиряни.  Старий рік йде в минуле, календарний лист останній зірваний, на зустріч до нас крокує Новий рік…

Ялинкові іграшки, саморобні сніжинки, морозні візерунки на склі, привітання від Діда Мороза та подарунки … Усіх цих дрібниць діти чекали цілий рік. Але саме головне для них – це, звичайно ж, незабутнє свято! До кожної групи зайшла Новорічна казка. Скільки яскравих та незабутніх вражень отримали дошкільнята від захоплюючих таночків, співу різних пісень та ігор.
Музичний репертуар був насиченим та різноманітним. Пісні «З неба падають сніжинки», «Дід Мороз несе мішок», «Із сніжком ми дружимо» переливалися у запальні таночки «Русалонька і золоті рибки», «Коза  – дереза рогатая», «Сніжики- веселики». Головними героями всіх заходів були Дід Мороз, Снігуронька та Кізонька. Гарними та яскравими були костюми у дітей, які підготували батьки. По завершенню свята Дід Мороз вручив дітям солодкі подарунки. А коза ще в додачу підготувала сюрприз – вручивши солодощі від благодійного фонду «Зміцнення громад».

В кінці кожного свята завідуюча та вихователі ДНЗ побажали всім, щоб у кожну  оселю завітав Дід Мороз і здійснив найзаповітніші бажання, щоб прекрасні зимові свята принесли мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

77 + = 83