Об’єкт дозвілля будується, благоустрій довкола нового будинку культури триває

Днями відбулася робоча нарада з питань продовження будівельних робіт районного будинку культури. Зокрема, голова райдержадміністрації Петро Бескупський, голова районної ради Василь Козак, радник голови обласної державної адміністрації Віталій Усик та начальник управління капітального будівництва облдержадміністрації Олександр Пуршага проаналізували виконані завдання та окреслили першочергові заходи.

Відтак  йшла мова про коригування проектно-кошторисної документації для внесення змін до фінансування будівельних робіт у 2018 році з тим, аби завершити зведення об’єкту. Окрім того,  посадовці обговорили пропозиції щодо дизайну вестибюлю великої та малої зали, технологічного обладнання кінотеатру тощо. В ході наради також звернули увагу на деякі деталі благоустрою території, зокрема, облаштування асфальтової дороги по території міського парку після здійснення зазначених робіт.

На завершення наради обласними посадовцями було наголошено на необхідності та доцільності завершення будівництва районного будинку культури як для району,  так і для  регіону вцілому.