Оголошення відділу державної виконавчої служби Сокирянського районного управління юстиції для громадян – діти війни!

У відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 03.09.2014 № 440 визначено порядок погашення заборгованості за рішеннями суду, виконання яких гарантується державою.

Цей  Порядок визначає єдиний механізм обліку виконавчих документів та судових рішень, передбачених пунктом 3 розділу II «Прикінцевих та перехідних положень» Закону України «Про гарантії держави щодо виконання судових рішень», інвентаризації та погашення заборгованості за ними.

Згідно порядку, рішення – виконавчі документи за рішеннями суду про стягнення коштів або рішення суду, що набрали законної сили, боржниками за якими є визначені частиною першою статті 2 Закону України «Про гарантії держави щодо виконання судових рішень» суб’єкти, які видані або ухвалені до 01.01.2013.

Якщо судове рішення ухвалене до 01.01.2013 то їх необхідно подати до управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Чернівецькій області для проведення їх обліку, інвентаризації заборгованості та подальшої передачі до органів, що здійснюють казначейське обслуговування бюджетних коштів, для погашення заборгованості.

рекомендуємо громадянам які мають  рішення – виконавчі документи за рішеннями суду про стягнення коштів або рішення суду, що набрали законної сили, боржниками за якими є визначені частиною першою статті 2 Закону України «Про гарантії держави щодо виконання судових рішень» суб’єкти, які видані або ухвалені до 01.01.2013, звернутися до Управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Чернівецькій області (м. Чернівці, вул. Лук’яна  Кобилиці, 21А), із:

– заявою про виконання рішення з зазначенням реквізитів банківського рахунка, на який слід перерахувати кошти;

– оригіналом (дублікатом) виконавчого документа або рішення суду (належним чином завірену його копію);

– копією довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідному органу державної податкової служби і мають відмітку у паспорті або до паспорта яких внесені дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків) та копію паспорта громадянина України.

Прийом документів здійснюється щоденно, окрім суботи та неділі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 + 6 =