Окремі посадовці Сокирянської міської виборчої комісії продовжують фальсифікувати відомості щодо міських обранців?

Відповідно до Закону місцеві ради є органами місцевого самоврядування, що представляють відповідні територіальні громади та здійснюють від їх імені та в їх інтересах функції і повноваження місцевого самоврядування. Відтак жителі громади обирають  у визначений термін депутатів, які вже й представляють їх інтереси в радах відповідного рівня.

Однак, на Сокирянщині закон трактують по- своєму –  не важливо, як проголосують, головне, хто буде і як рахувати та встановлювати результати. Яскравий приклад  – Сокирянська міська рада.

Як зрозуміло з листа Центральної виборчої комісії, окремі посадові особи Сокирянської міської виборчої комісії фальсифікували документи, і тим самим унеможливили оприлюднення на офіційному веб-сайті ЦВК справжніх актуальних відомостей щодо депутатів Сокирянської міської ради,  обраних  25 жовтня 2015 року.

Крім того, як повідомляє ЦВК, вона неодноразово зверталась до Сокирянської комісії, з вимогою надати копії всіх рішень комісії. У відповідь надійшли матеріали оформлені з порушенням вимог.

То здавалось би для чого так відкрито і нахабно  приховувати результати волевиявлення сокирянців,  якщо там все правильно?  Не секрет, що тіньовим куратором роботи міської виборчої комісії є знаний  своїми маніпуляціями, нинішній заступник міського голови Чорний. То лише його участь у цих справах ставить під сумнів результати виборів.

Втім, поступово все йде до свого логічного завершення – рівень місцевого невдоволення щодня  наростає, а  винним вже приходиться відповідати за свої дії.  Тож сокирянців очікує цікаве  майбутнє, втім,  для нинішніх можновладців, воно обіцяє бути не таким  вже й райдужним.