Олексій Бойко зустрівся з громадою села Грубна

«Громада села Грубна переважно російськомовна, вона завжди жила в мирі та злагоді з громадянами різних національностей різних куточків нашого району. Незважаючи на останні суспільно-політичні події в країні тут не відчувається утисків ні за етнічними, ні за політичними ознаками. Тому у грубнянчан немає підстав для переживань, що можуть виникнути конфлікти на міжетнічному ґрунті». На цьому наголосив сьогодні перший заступник голови райдержадміністрації Олексій Бойко під час зустрічі з територіальною громадою с.Грубна, яка зібралася, щоб висловити свою позицію за мир в країні та проти війни.

Слід зазначити, що в с.Грубна проживає 97% російськомовних громадян, тому навчання в загальноосвітній школі відбувається російською мовою. Загалом за офіційними даними районного управління статистики (відповідно до Всеукраїнського перепису населення 2001 року) в районі проживає 6,2% росіян, 3,4% молдован та 0,5% громадян інших національностей і на сьогодні проблеми їх життєдіяльності відсутні.

Під час зустрічі Олексій Сергійович подякував всім, хто долучився до благодійної акції на підтримку військовослужбовців, які беруть участь у захисті територій східних областей. Нещодавно жителями села було зібрано понад 32 тисячі гривень, частину з яких днями передано військовим з Сокирянщини, які перебувають в зоні АТО. Також частину зібраних коштів буде направлено сокирянцю Олександру Кожокарю, який після важкого поранення під час виконання військової операції поряд з  Луганськом перебуває в госпіталі.

Крім того, в рамках робочого візиту О.Бойко перевірив роботу закладів  освіти і соціальної сфери, відмітив належний стан підготовки школи до початку нового навчального року. За результатами обговорення проблемних питань села було прийнято рішення щодо капітального ремонту дорожнього покриття під’їзної дороги.

  1. Грубна коментує:

    Ми зовсім не з цього питання зустрічались з ним і перекривали дорогу

  2. василик коментує:

    бойко мудак!і не треба брехати!!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

49 + = 59