Оновлюються автошляхи Сокирянщини: за підтримки районної влади, у співпраці з «Укргідроенерго» капітально ремонтують ділянку дороги від Коболчина до Сокирян

Сприятливі погодні умови дарують прекрасну можливість для старту ще одного, чергового проєкту по реконструкції дорожніх полотен Сокирянщини. Як вже раніше анонсував голова Сокирянської районної ради Василь Козак, розпочалися ремонтні роботи на ділянці автодороги від Коболчина до Сокирян.

Проєкт реалізується за кошти «Укргідроенерго». Напередодні було узгоджено всю кошторисно-проєктну документацію. А вже цієї неділі дорожники взялися до роботи. Спеціалісти використовують сучасні технології та методи ремонту автошляхів, активно та ефективно впроваджують передовий світовий досвід.

«На початку цього року ми ухвалили рішення про капітальний ремонт автодоріг, якими користується компанія «Укргідроенерго» в процесі будівництва гідроспоруд на Дністрі. Зокрема, це автошляхи у Сокирянському районі та місті Новодністровськ. Ці роботи були передбачені у нашому проєкті, а також здійснюються в рамках президентської кампанії «Велике будівництво», – повідомив у коментарі нашим журналістам генеральний директор ПрАТ «Укргідроенерго» Ігор Сирота.

Варто зауважити, що завдяки активній і постійній співпраці районної влади, зокрема Василя Козака, із гідробудівцями, з року в рік вдається суттєво покращувати і модернізувати дорожню інфраструктуру Сокирянщини. Зокрема, у 2018 році було капітально відремонтовано ділянку дороги у Білоусівці, наприкінці минулого року ми отримали змогу користуватися сучасним, комфортним та якісно новим покриттям автошляху від «Грибка» до Сокирян. На початку цього року за фінансової підтримки інвестора, – енергетичної компанії, виконали ремонтні роботи центральної дороги у Ожевому. Зараз – час для оновлення відрізку шляху від Коболчина до Сокирян.

Ось, де дійсно слова не відрізняються від справ. Сказано – зроблено! Завдяки злагодженій співпраці, небайдужій позиції районної влади, соціальній відповідальності вдається впроваджувати на Сокирянщині дійсно велике будівництво!