Організовано літні мовні табори

З метою популяризації вивчення іноземних мов в Україні, організовано літні мовні табори. У галузі освіти це є нововведенням. Такі табори покликані спонукати школярів практично застосовувати знання іноземної мови, отриманих протягом навчального року.

На базі ЗОШ I-III ст.№1 м.Сокиряни розпочав роботу мовний табір «Sunflower », а також в Сокирянській гімназії – «Super minds». 78 учнів протягом 10 днів будуть спілкуватися в таборах англійською мовою разом із вчителями іноземної мови.

Основна мета табору – зацікавити учнів до вивчення англійської мови та сприяти самостійній підготовці вдома. Позаурочна діяльність з іноземних мов допомагає задовольняти потребу дітей  і молоді у неформальному спілкуванні. Успіх позаурочної роботи залежить не тільки від активності учнів, але і від педагогічного впливу, уміння вчителя додати інтересам вихованців суспільно корисну спрямованість.

У таборах діти матимуть можливість спілкуватися англійською мовою та застосовувати її у різних формах діяльності (ігрових і концертних програмах, театральних виставах тощо).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 43 = 50