«Осінь – чарівниця у гості прийшла»

«Осінь – чарівниця у гості прийшла» – під таким девізом пройшов тиждень осінніх свят у дошкільному навчальному закладі № 2 «Барвінок» м.Сокиряни з 23.10. по 30. 10. 2014 р.

Осінь – неперевершений художник – розфарбує яскравими кольорами достиглі плоди та листя. Про осінні зміни в природі діти ще раз згадали завдяки осіннім святам, які стали традиційними  в  дошкільному закладі.

Діти співали чудові пісні про осінь, водили хороводи, танцювали таночки, розіграли сценки, прославляли її за красу та багаті врожаї. Завітала на свята і сама винуватиця – Осінь, ролі якої виконували вихователі (у молодших групах) та самі діти (старші групи).

Завдяки батькам були створені дуже гарні, оригінальні костюми, які з великою точністю відтворювали ролі дітей. До малечі завітали і різні герої казок, разом з якими діти брали участь у змаганнях та іграх.

Поряд з веселими забавками в установі крокувала виставка робіт з природного матеріалу «Осінній вернісаж». До неї залучились не лише вихователі, а й активну участь взяли батьки, братики і сестрички, бабусі та дідусі. Створені композиції вражали своєю казковістю, неповторністю. Відвідувачі виставки, затамувавши подих, з захопленням , розглядали кожну роботу, фотографували на згадку. Всім учасникам виставки було вручено подяки та грамоти.

Проведення таких свят допомагає дітям розвиватися у художньо-естетичному напрямку, вивчати та засвоювати нові знання та вміння у процесі гри. Тож, відвідавши чарівний світ казки, і малеча, і батьки,  дізналися не тільки багато нового і цікавого,а й отримали хороший настрій.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 59 = 66