Освітяни району провели звітно – виборну профспілкову конференцію

У приміщенні райдержадміністрації за участю заступників голови райдержадміністрації Богдана Банчука та Петра Бескупського, голови Чернівецького обласного комітету профспілки працівників освіти і науки Володимира Дудчака, делегатів первинних профспілкових організацій та освітянської еліти Сокирянщини відбулася ХVІ районна звітно – виборна профспілкова конференція.

Голова районного комітету працівників освіти і науки Анатолій Полонка зачитав звіт про діяльність профспілкової організації за попередні 5 років. Він наголосив, що Сокирянська  районна профспілкова організація є однією з найкращих в області, а за останнє п’ятиріччя за сприяння профспілки значно покращено матеріально – технічне забезпечення шкіл, виплачено допомоги на оздоровлення, тощо. Однак, поряд зі здобутками, залишаються відкритими питання щодо покращення позашкільної освіти, обмеження паперообігу, покращення стану морально-психологічного клімату в колективах, системи військово-патріотичного виховання, культурно та спортивно-масової роботи в навчальних закладах.

Звертаючись до присутніх, заступник голови райдержадміністрації Петро Бескупський  наголосив, що влада району й надалі співпрацюватиме з профспілками та створюватиме належні умови для їх ефективного функціонування. Петро Петрович озвучив здобутки та першочергові завдання, які стоять перед районною владою та освітянами для надання якісних освітніх послуг. Окрім того, Петро Бескупський зауважив, що наразі актуальною є проблема пошуку альтернативних джерел опалення для навчальних закладів і на даний час в окремих  закладах освіти вже здійснено заміну газових котлів на твердопаливні.

Відтак затверджено звіт районного комітету профспілки працівників освіти за звітній період роботи.

Насамкінець проведено вибори голови районної профспілкової організації, перемогу в яких знову здобув Анатолій Полонка. Також відбулися вибори президії, делегованих представників, делегатів на ХХ звітно-виборну конференцію Чернівецької обласної організації профспілки працівників освіти і науки, складу ревізійної комісії та інше.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 80 = 85