Овочево-фруктова казка в Сокирянському ВПУ

З метою підвищення професійної майстерності серед учнів І курсу з професії «Кухар», 15 листопада 2016 року в Сокирянському вищому професійному  училищі проведено виставку з фахової майстерності: «Мистецтво карвінгу». У виставці взяли участь вихованці груп № 43 та № 44. Майстри виробничого навчання Алла Василівна Дімітрова, Таїсія Олександрівна Пилипчук і Анастасія Григорівна Нагірняк активізували творчий підхід  та розвиток здібностей в учнів, удосконалення професійних вмінь і навичок з фігурної нарізки овочів та складанню композицій.

Цьогорічна виставка пройшла  під назвою «Осінні візерунки». На столах в ряд вималювались диво-лебеді з цибулі та з яблук, поломеніли жар-птиці з апельсинів, повисовували  цікаві носики їжачки з груш, причаїлись мишки над шматочками сиру. А в центрі височіла Ейфелева вежа з екзотичних плодів та гордо підносив голову, споглядаючи учнівські шедеври,  ананасовий півень.

Для того, щоб створити щось подібне власними руками, потрібне не лише натхнення, а й професійні навики, які здобувають учні під час виробничого навчання.

Майбутні кухарі вкотре проявили максимум фантазії. Вони втілювали нові ідеї. Та  ще раз довели, що їх майбутня професія – творча, а простір уяви тієї фантазії – необмежений!