ПЕРЕМОГА ВОКАЛІСТІВ СОКИРЯНЩИНИ

3 травня 2016 року у м.Вашківці Вижницького району проходив фестиваль рідної пісні імені Василя Михайлюка «Квітне черемшина», в якому взяв участь народний аматорський ансамбль «Мелодія»  районного будинку народної творчості та дозвілля, керівник  – Людмила Мафтуляк.

До участі у фестивалі запрошувалися вокальні ансамблі малих форм, тріо, дуети та солісти віком до 16 років, до 30 років, 30 років і старші. Учасники виконували дві пісні українською мовою: одна – із творчої спадщини композитора Василя Михайлюка, друга – пісня композитора рідного краю.

Ансамбль «Мелодія» виступав у супроводі народного аматорського оркестру народних інструментів під керівництвом Дмитра Шкваруна. Учасники  виконали пісні Василя Михайлюка на вірші Івана Кутеня  «Стежечка» та Михайла Мафтуляка  на вірші М.Ревуцького «Гей, підемо в сині гори».к

За результатами  фестивалю нашому колективу було присуджено Гран прі та вручено почесні відзнаки.

Сокирянці запросили вижничан на районний фестиваль вокально-хорової творчості композитора Михайла Мафтуляка «Свої пісні дарую людям», який відбудеться у місті Сокиряни 5 червня 2016 року.

 

 

                                                  Раїса Горн, начальник відділу культури Сокирянської РДА